DIN PROFESSIONELLE LEVERANDØR AF HUDPLEJE, MAKEUP, APPARATER OG VIDEREUDDANNELSE

Brands

Velkommen til vores unikke brands og vores tre-trins holistiske tilgang til hudpleje

FEED, FORTIFY & FINISH

Denne tilgang til hudpleje vil revolutionere den måde, du håndterer dine kunders hudplejerutine og vil
hjælpe dem til at få en strålende og sund hud fra inderst til yderst. 

Feed; vi nærer huden indefra - Fortify: vi styrker huden med pleje og beskyttelse
- Finish; vi afslutter med flot og naturlig finish med mineralmakeup.
Mød vores brands her...

Advanced Nutrition Programme - Avanceret kosttilskud tilpasset til huden

Advanced Nutrition Programmes hudpleje kosttilskud er det første trin i en hver god hudplejerutine og indeholder næringsstoffer, der hjælper med at bevare sund hud, hår og negle. Når kroppen udvikler sunde celler fra inderst til yderst, fås det bedste grundlag for at hjælpe den til at se strålende ud udefra.

Sæt turbo-motor på hudpleje-resultaterne med disse kosttilskud!

Billede

Clear Start™ - Hård ved bumser, god mod huden!

Clear Start™ er en  hudplejeserie specielt målrettet ung hud. Clear Start™ er udviklet af Dermalogicas eksperter i sund hud, og hudplejeserien overholder de samme standarder og er bakket op af den samme forskning som Dermalogica.

Mød Dermalogica - mød den sundeste hud

Dermalogica var baseret på professionel hudanalyse, uddannelse af kunderne og personlige produktanbefalinger til enhver kunde. Vi mente, at hudpleje var ligeså vigtig som at børste sine tænder. Vi vidste, at reelle resultater ikke har noget at gøre med luksus, forkælelse eller nydelse.

Bio-Therapeutic - Øg effekten af dine behandlinger

Denne række af maskiner og mindre håndholdte apparater anvendes af tusinder af kosmetologer verden over. Med Bio-Therapeutic kan du gøre dine behandlinger endnu mere effektive med blandt andet ultralyd. Derudover har du mulighed for at tilbyde ekstra ydelser til dine ansigtsbehandlinger, så som opstrammende mikrostrøm, LED-lysbehandling eller Microexfoliation til behandling af eksempelvis pigmentering og acne.

Jane Iredale - den smukkeste makeup er sund hud

Jane Iredales mineralmakeup er de professionelle kosmetologer og makeupartisters foretrukne valg og anbefales også af plastikkirurger og hudlæger grundet sine sundhedsmæssige egenskaber. Den omfattende mineralmakeup serie sælges i mere end 40 lande verden over.