DIN PROFESSIONELLE LEVERANDØR AF HUDPLEJE, MAKEUP, APPARATER OG VIDEREUDDANNELSE

Bio-Therapeutic - Professionelle apparater og masker til hudplejeindustrien

Vi (FÆRCH A/S) er den danske distributør af professionelle apparater og masker til brug i hudplejeindustrien - og små apparater og masker til brug i dine kunders hudplejerutine. 

Bio-Therapeutic står for innovativ hudpleje-teknologi. Microneedling, LED, oxygen, hydrodermabrasion er bare nogle af de teknologier Bio-Therapeutic specialisere sig i og netop disse apparater anvendes i ansigtsbehandlinger på din Dermalogica klinik. Derudover har de en række resultatorienterede masker, professionelle apparater og værnemidler til hjemmebrug. Følg med på Instagram på profilen; biotherapeutic_dk 

Er du interesseret i flere informationer omkring små som store apparater fra Bio-Therapeutic, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 86 72 58 00.

Læs mere om alle apparater fra Bio-Therapeutic

bt-analyze complete

bt-analyze complete

Ergonomisk multifunktionelt design
Ved hjælp af bioimpedansteknologi og en patenteret og sofistikeret hudmembransensor kan bt-analyze med avanceret teknologi beregne fugtighedsniveauet i huden. Apparatet kan bruges til klart at definere behovene i de forskellige zoner af ansigtet. Alle målinger på huden bliver gemt og vises på den smarte LCD-skærm, så den senere kan noteres, når analysen er slut. Dette apparat giver en hurtig, videnskabelig vejledning til klienter og hjælper dem til at forstå hudens tilstand og deres behov for bestemte produkter og behandlinger, som kan hjælpe dem med at nå deres mål. bt-analyze bør bruges før og efter hver behandling for at se de forbedringer, der er sket, og for at notere behovet for ændringer i behandlingen.

bt-micro fusion slim

Ergonomisk design til fleksibelt brug
bt-micro fusion pro er det nyeste inden for håndholdt professionel teknologi og kombinerer ultralyseksfoliering med patenteret mikrostrøm. Bt-micro ultralydseksfoliering virker ved hurtig vibration, som efterlader huden blød, frisk og helt klar til påføring af produkter. Resultatet er en sundere og fastere hud, som forbedrer optagelsen og effekten af ingredienserne i alle produkter. bt-micro fusion pro er batteridreven med et genopladeligt batteri og er kompakt, let og ekstremt effektiv – enten alene eller i forbindelse med andre avancerede behandlinger.

bt-micro fusion slim
bt-zoom

bt-zoom

Håndholdt forstørrelseslampe
bt-zoom kan forstørre op til 5 gange, har 8 klare LED-lamper som kan fremhæve detaljer i huden og 4 UV LED-lamper som muliggør hurtig aflæsning af klientens hud. Benyt lampen under konsultationer eller i forbindelse med anbefaling af produkter og salg.

bt-nano

Det perfekte løft – til hver en tid
bt-nano systemet er det ultimative minisystem, som benytter vores eksklusivt patenterede Suzuki Sequencing platform. bt-nano har stor anvendelighed, er bærbar og kan let holdes i én hånd eller anbringes inde i eller uden for behandlingsrummet.

bt-nano
bt-vision 2.0

bt-vision 2.0

Se klart – og vær klar
At have evnerne til at analysere huden ved hjælp af forstørrelse på flere forskellige niveauer og med perfekt belysning hver gang, er afgørende for at kunne tilbyde perfekte hudpleje produkter og professionelle behandlinger for klienter. bt-vision en letvægts luplampe med lys, som er batteridreven og som indeholder vores perfekte hvidlys-LED-lamper. Den fås med en række forstørrelsesglas: 1,2X, 1,8X, 2,5X, 3,5X. Dette handy apparat ser ikke kun smart ud – det er også smart – og erstatter behovet for en traditionel luplampe. Derudover kan det bruges inde i eller uden for behandlingsrummet såvel som til her-og-nu hudanalyser i forbindelse med salg.

bt-sonic

Innovativ ultralydsbørste til hele ansigtet. Giver sammen med et renseprodukt den reneste og sundeste hud nogensinde.
bt-sonic® er en innovativ og professionel ultralydsbørste i silikone til afrens af ansigtet. Apparatet er praktisk, antimikrobielt, antibakterielt, vandafvisende og batteridrevet. Kan anvendes to gange dagligt med rense- og eksfolieringsprodukter. Med bt-sonic® fjerner man effektivt og nemt døde hudceller, urenheder og tilstopninger. Er så blid at den kan anvendes helt tæt på øjne og på læben. Giver let massage, der stimulerer hudens mikrocirkulation. Resultatet er en blød, smidig og sundere hud, som er klar til påføring af efterfølgende produkter.

Også ideel at sælge til alle din kunder.
Kan købes her.

bt-sonic
bt-titan microneedling

bt-titan microneedling

Hvad er microneedling?
Microneedling – tro mod navnet – er en minimal-invasiv procedure der behandler ældningstegn, acne ar og andre hudproblemer. Mikro nålene (typisk 0,25-2,5 mm) skaber et lille hul I huden.

Hvordan virker det
Microneedling virker ved at udløse kroppens sårhelings proces. Under denne process, vil det sunde væv omkring mikronålen forsøge at reparere skaden, derved stimuleres produktionen af collagen og elastin der genopbygger hudens dermale struktur. Genopbygning af det dermale lag reducerer rynker og uregelmæssig struktur som ved acnear eller strækmærker.

Microneedling hjælper med at reducere synligheden af:
• Acnear
• Fine linjer og rynker
• Store porer
• Solskader
• Ujævn hudfarve og hudstruktur

Bio-Brasion Trinity - Mikrodermabrasion

Opnå øjeblikkelige resultater med den hurtige og smertefri diamantpeeling.Diamantpeelingen eksfolierer stratum corneum og sammen med et kontrolleret vakuum stimuleres og genopbygges collagen og elasticitet i huden. Huden opnår et tydligt mere fast, ensartet og yngre udseende. Derudover er peelingen yderst effektfuld i behandlingen af åbne porer, acne, ar og pigmentpletter. En enkelt behandling gør underværker, men et kurforløb anbefales for at opnå de bedste resultater.

Bio-Brasion Trinity - Mikrodermabrasion
bt-accent™ AIR

bt-accent™ AIR

Oxygenbehandingen tilfører hudens celler et fugtboost med effektive produkter og ren oxygen. De aktive ingredienser i produkterne indsluses effektivt under højt tryk og giver en helt enestående virkning. Resultatet er fjernelse af små linjer, forbedret elasticitet og struktur. Huden synes yngre og med mere vitalitet og udstråling.

Effektiv til behandling af: Kedelig og dehydreret hud, aldrende hud, fedtet og uren hud og hud med pigmentforandringer. Opnå yderst effektfulde resultater med et kurforløb med 6 behandlinger over 6 uger. 

Bt-accent AIR leveres med 3 unikke typer tilbehør, som giver en enestående behandling, når de bruges sammen, men kan også bruges hver for sig som tilføjelse til enhver ansigtsbehandling.

Bio-Synthesis® LED

LED udsender en præcis bølgelængde af lys, som stimulerer og giver cellerne ny energi som ved fotosyntese. LED-lysbehandling er en smertefri og afslappende behandling, der forynger og opstrammer aldrende hud, ved at øge collagenproduktionen så rynker og fine linjer mindskes. LED kan også anvendes til behandling af hyperpigmentering, acne, dehydrering, solskader, samt en
trist og kedelig hud.

Bio-Synthesis® LED
bt-accent™ LED

bt-accent™ LED

Det bærbare apparat har et slankt design, og passer ind i ethvert klinikmiljø. bt-accent LED har 420 røde, blå og kombinerede lamper.

Tre behandlingsvarigheder
10 minutter | 15 minutter | 30 minutter

Tre intervaller
10 Hz | 40 Hz | 100 Hz

Tre lamper
Rød | Blå | Blanding af rød og blå

Er du interesseret i flere informationer omkring små som store apparater fra Bio-Therapeutic, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 86 72 58 00.