DIN PROFESSIONELLE LEVERANDØR AF HUDPLEJE, MAKEUP, APPARATER OG VIDEREUDDANNELSE

Mød Clear Start til ung hud

hey, dejligt at møde dig. vi er clear start, et brand skabt af de professionelle hudpleje-eksperter hos dermalogica. vi specialiserer os i at være målrettet mod udbrud, hudorme og fedtet hud for at hjælpe dig med at opnå din sundeste hud. vores formler er klinisk beviste, teknologidrevet og designet til at pleje (ikke udtørre) din hud.

Hård ved bumser, god mod huden!

Clear Start™ er en  hudplejeserie specielt målrettet ung hud. Clear Start™ er udviklet af Dermalogicas eksperter i sund hud, og hudplejeserien overholder de samme standarder og er bakket op af den samme forskning som Dermalogica. Det vil sige, at alle produkter er non-comedogene og indeholder ingen tilstoppende mineralsk olie, lanolin, ingen irriterende kunstige farvestoffer og udtørrende S.D. alkohol modsat mange af markedets øvrige hudplejeprodukter, der ofte indeholder skrappe ingredienser. Alle Clear Start™ produkter er desuden parabenefri.

Clear™ Starts målgruppe er meget bevidste om deres forbrug, og de stiller store krav til de produkter, de køber.

For at imødekomme de unges krav om autentiske og relevante produkter, har Dermalogica samarbejdet med et panel af unge omkring navngivning af produkter, emballage og produkttests og har dermed fået respons på, hvad der virker og ikke virker. Det har været med til at give Clear Start™ en unik "lavet af os, til os"-følelse, der i høj grad adskiller Clear Start™ fra andre hudplejeserier til ung hud.

Ønsker du at blive aut. forhandler af Clear Start serien, så kontakt os på tlf. 8672 5800.