DIN PROFESSIONELLE LEVERANDØR AF PRODUKTER, APPARATUR OG KURSER I HUDPLEJEBRANCHEN

Mød Clear Start™ til ung hud

hey, nice to meet you. we’re clear start, a brand created by the professional skin experts at dermalogica. we specialize in targeting breakouts, blackheads and shine to help you achieve your healthiest skin. our formulas are clinically-proven, technology-driven and designed to nurture (not strip) your skin.

Hård ved bumser, god mod huden!

Clear Start™ er en  hudplejeserie specielt målrettet ung hud. Clear Start™ er udviklet af Dermalogicas eksperter i sund hud, og hudplejeserien overholder de samme standarder og er bakket op af den samme forskning som Dermalogica. Det vil sige, at alle produkter er non-comedogene og indeholder ingen tilstoppende mineralsk olie, lanolin, ingen irriterende kunstige farvestoffer og udtørrende S.D. alkohol modsat mange af markedets øvrige hudplejeprodukter, der ofte indeholder skrappe ingredienser. Alle Clear Start™ produkter er desuden parabenefri.

Clear™ Starts målgruppe er meget bevidste om deres forbrug, og de stiller store krav til de produkter, de køber.

For at imødekomme de unges krav om autentiske og relevante produkter, har Dermalogica samarbejdet med et panel af unge omkring navngivning af produkter, emballage og produkttests og har dermed fået respons på, hvad der virker og ikke virker. Det har været med til at give Clear Start™ en unik "lavet af os, til os"-følelse, der i høj grad adskiller Clear Start™ fra andre hudplejeserier til ung hud.

Ønsker du at blive aut. forhandler af Clear Start serien, så kontakt os på tlf. 8672 5800.