DIN PROFESSIONELLE LEVERANDØR AF HUDPLEJE, MAKEUP, APPARATER OG VIDEREUDDANNELSE

Mød Dermalogica - mød den sundeste hud

Dermalogica blev lanceret i 1986 - dengang håret var stort, og hudpleje stod i skyggen af den øvrige skønhedsbranche. Dermalogica stjal hurtigt opmærksomheden med sin elegante, minimalistiske og enkle emballage, og derudover indeholdte Dermalogica ikke de irritationsfremkaldende ingredienser, som oftes findes i de kommercielle mærker. Disse ingredienser omfattede blandt andet lanolin, udtørrende S.D. alkohol, kunstige farvestoffer og tilstoppende mineralske olier.

Dermalogica var baseret på professionel hudanalyse, uddannelse af kunderne og personlige produktanbefalinger til enhver kunde. Vi mente, at hudpleje var ligeså vigtig som at børste sine tænder. Vi vidste, at reelle resultater ikke har noget at gøre med luksus, forkælelse eller nydelse.

 

I dag stjæler Dermalogica stadig opmærksomheden og har med sine innovative produkter og faglige integritet opnået en unik position på markedet. Dermalogica sælges kun fra udvalgte hudplejeklinikker eller andre forhandlere med kosmetologuddannet personale.

Du vil hurtigt opleve, at Dermalogica er mere end bare en hudplejeserie - det er et succesfuldt samarbejde.

Ønsker du at blive aut. forhandler af Dermalogicas banebrydende produkter, så kontakt os på tlf. 8672 5800.

Skab loyalitet og hold på kunderne med mitDermalogica.
Bliv TotalKoncept kunde hos Færch a/s

Hvis du vælger at blive Totalkoncept kunde bliver du bl.a. en del af den attraktive loyalitetsklub mitDermalogica. Så får dine kunder altid bonus på Dermalogica produkter − både når de shopper på din klinik og på dermalogica.dk - og det koster ikke dig noget at udlevere Dermalogica produkter for de optjente bonuspoint.

mitDermalogica startede i 2013 for at sikre at vores tilknyttede klinikker kunne være med online og kunderne har mulighed for at støtte lokalområdet uanset om de handler på klinikken eller/og på dermalogica.dk

Kontakt os på tlf. 8672 5800 hvis du ønsker at høre mere om Totalkonceptet.