DIN PROFESSIONELLE LEVERANDØR AF HUDPLEJE, MAKEUP, APPARATER OG VIDEREUDDANNELSE

Over 30 år i branchen med hudpleje & makeup

Færch A/S er den danske importør af Dermalogica hudpleje og Clear Start by Dermalogica,  Jane Iredale mineralmakeup, apparater fra Bio-Therapeutic samt kosttilskud fra Advanced Nutrition Programme.

Vores fundament for sund hud er fra inderst til yderst. Og det er opnåelig med vores tre-trins holistiske tilgang til hudpleje; Feed, Fortify, Finish. Med kosttilskud fra Advanced Nutrition Programme næres huden indefra, med Dermalogica hudplejeprodukter beskyttes, vedligeholdes og forbedres huden, og sidst men ikke mindst, fremhæves et naturligt flot udseende med Jane Iredales hudvenlige mineralmakeup.

Vi har etableret kosmetolognet.dk som et online netværk for nuværende og potentielle kunder, pressen og andre med interesse i Dermalogica og Jane Iredale. På kosmetolognet.dk finder du alle relevante informationer om vores produkter, kurser, pressemateriale og presseomtale.

Er du allerede kunde hos os, har du endvidere adgang til vores extranet, hvor du finder online shop, billedegalleri, promotionmaterialer og en lang række andre features.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os

Opgave

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig og din forretning med at føre dine ideer, ønsker og fremtidsplaner ud i livet gennem et gensidigt samarbejde og et unikt forretningskoncept med fokus på administration og markedsføring af din hudplejeklinik, så du og dit personale kan fokusere på at give den bedste kundeoplevelse.

Mission

Vores mission er at bringe succes til den professionelle hudplejebranche gennem et totalt koncept med innovative produkter, uddannelse, administration og enestående kundeservice.

Kontinuerlig

Vi arbejder kontinuerligt på at udvikle vores forretningskoncept for at sikre, at din forretning fungerer optimalt og hele tiden er på forkant med kundernes ønsker og krav til en professionel hudplejeklinik.

Har du lyst til at lære os nærmere at kende, er du altid velkommen til at kontakte os og aftale et uforpligtende møde om et eventuelt fremtidigt samarbejde.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Tina Rasmussen
Adm. Direktør

Sund hud har sine fordele

mitDermalogica, den mest fordelagtige bonusklub! Fuld af fordele både for dig, som Dermalogica forhandler, og ikke mindst dine kunder.

Brands

Færch a/s er distributør i Danmark af hudplejemærkerne Dermalogica og Clear Start, apparater fra Bio-Therapeutic, Jane Iredale mineralmakeup og kosttilskud fra Advanced Nutrition Programme.

Expert i branchen?

Det er vigtigt at investere tid i uddannelse! Det giver et personligt boost, gejst og mer-værdi i form at professionelle behandlinger og salg. Så invester tiden - alle vores kurser er GRATIS.