DIN PROFESSIONELLE LEVERANDØR AF HUDPLEJE, MAKEUP, APPARATER OG VIDEREUDDANNELSE
30 år med hudpleje

Over 30 år i branchen med hudpleje & makeup

Færch A/S er den danske importør af hudplejeserien Dermalogica og Clear Start by Dermalogica, mineralmakeuplinjen Jane Iredale, Bio-Therapeutic og Advanced Nutrition Programme.

Vores mission er at bringe succes til den professionelle hudplejebranche gennem et totalt koncept med innovative produkter, uddannelse, administration og enestående kundeservice.

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig og din forretning med at føre dine ideer, ønsker og fremtidsplaner ud i livet gennem et gensidigt samarbejde og et unikt forretningskoncept med fokus på administration og markedsføring af din hudplejeklinik, så du og dit personale kan fokusere på at give den bedste kundeoplevelse.

Vi arbejder kontinuerligt på at udvikle vores forretningskoncept for at sikre, at din forretning fungerer optimalt og hele tiden er på forkant med kundernes ønsker og krav til en professionel hudplejeklinik.

Har du lyst til at lære os nærmere at kende, er du altid velkommen til at kontakte os og aftale et uforpligtende møde om et eventuelt fremtidigt samarbejde.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Tina Rasmussen
Adm. Direktør

Sund hud har sine fordele

mitDermalogica, den mest fordelagtige bonusklub! Fuld af fordele både for dig, som Dermalogica forhandler, og ikke mindst dine kunder.

Brands

Færch a/s er distributør i Danmark af hudplejemærkerne Dermalogica og Clear Start, apparater fra Bio-Therapeutic, Jane Iredale mineralmakeup og kosttilskud fra Advanced Nutrition Programme.

Expert i branchen?

Det er vigtigt at investere tid i uddannelse! Det giver et personligt boost, gejst og mer-værdi i form at professionelle behandlinger og salg. Så invester tiden - alle vores kurser er GRATIS.