DIN PROFESSIONELLE LEVERANDØR AF HUDPLEJE, MAKEUP, APPARATER OG VIDEREUDDANNELSE

Invester tiden i at dygtiggøre dig og dit personale. Vores uddannelse er GRATIS!

Efteruddannelse er essentielt ...
både i forhold til at drive og udvikle din forretning. Vi tilbyder dig og dit personale et omfattende efteruddannelsesprogram inden for både Advanced Nutrition Programme, Dermalogica,  Bio-Therapeutic og Jane Iredale. Du skal blot være certificeret forhandler af det pågældende brand for at deltage. 

Vores kurser giver dig ikke kun mulighed for at lære nyt, men samtidigt får du også mulighed for at netværke med dine kollegaer i branchen.

Det er vigtigt at investere tid i uddannelse! 
Det giver et personligt boost, gejst og bedst af alt mer-værdi til klinikken i form at professionelle behandlinger og salg af produkter = øget kundetilfredshed.
Så invester tiden - alle kurser er GRATIS, så vi glæder os til at holde dig opdateret og fastholde din status som ekspert i huden. Vores kurser giver dig ikke kun mulighed for at lære nyt, men du får samtidig også mulighed for at netværke med dine kollegaer.

Dermalogicas EXPERT program

Dermalogicas globale EXPERT program er et prisvindende efteruddannelsessystem hvor du har mulighed for at opdatere din viden – både teoretisk og praktisk. En dermalogica EXPERT kan med sikkerhed give en meget personlig anbefaling, designe en professionel behandling og give kunderne den optimale oplevelse og resultater.

Bemærk venligst, at disse kurser kun er tilgængelige for autoriserede Færch-forhandlere.

Instruktører hos Færch A/S

Maibritt Guldberg

Maibritt Guldberg

(Chefinstruktør)
Maibritt står for kurser i Aarhus. 
Med over 30 års erfaring indenfor branchen, hvoraf de seneste 19 år har været som instruktør i Dermalogica hos FÆRCH A/S, har Maibritt uden tvivl udviklet sig til at være den største Dermalogica-ressource i Danmark og blandt de absolut dygtigste instruktører i hele verden. 

Camilla L. Ravkilde

Camilla L. Ravkilde

(Instruktør)
Camilla har været tilknyttet som instruktør de seneste 2 år og underviser pt. primært på apparatkurser. Camilla er til dagligt i Dermalogica Aarhus, hvor hun har været ansat siden 2010.