DIN PROFESSIONELLE LEVERANDØR AF HUDPLEJE, MAKEUP, APPARATER OG VIDEREUDDANNELSE

Hvorfor forhandle kosttilskud til dine kunder?

Har du nogensinde anbefalet din kunde at købe kosttilskud som supplement til de hudplejeprodukter, hun eller han har købt hos dig?

... og ovenikøbet måske i en anden forretning?

Det er bevist, at de ønskede resultater kommer hurtigere, hvis huden får næring fra inderst til yderst. Derfor er det vigtigt, at kunden også får de rette næringsstoffer via kosttilskud. Det er nemlig svært at få nok næring gennem kosten, især fordi huden står sidst i køen til at få en bid af kagen. Det er først og fremmest de vitale organer, musklerne og knoglerne, som optager næringen. Det betyder, at huden kun får det, der er tilbage.

Ved at tage kosttilskud til huden sikrer man sig, at man får nok næringsstoffer, og dét, kombineret med hudpleje, giver hurtigt de ønskede resultater. Al fornuft taler altså for, at du som kosmetolog anbefaler dine kunder at tage kosttilskud til huden.

Billede

Gode resultater med kosttilskud fra Advanced Nutrition Programme

Ultimate
Biome
Billede

Det kan Advanced Nutrition Programme

Advanced Nutrition Programme har specialiseret sig i kosttilskud optimeret til huden. Det vil sige, at de er gennemtestet og optimeret til netop at give huden præcis den næring, den har brug for i forskellige situationer.

Kosttilskuddene fra Advanced Nutrition Programme bliver testet hele tre gange for at sikre effekten. Ingredienserne er også udvalgt med henblik på bæredygtighed. Fx er fiskeolien i Skin Omegas udvundet af EPAX, som er leverandør af fiskeolien og er FOS-certificeret (Friend of the Sea) samt GOED-certificeret (Global Organization for EPA and DHA Omega-3s). Det giver en af de renest mulige fiskeolier, fordi kravene fra GOED er så høje.

Al emballage er 100% genanvendelig og er lavet af 50% genbrugsmaterialer. Blækket, som bliver brugt, er helt vegetabilsk og baseret på grøntsager og planter.

Er du kosmetolog, som ved alt om huden og gerne vil fuldende dit sortiment af hudpleje for at skabe resultater for både dig selv og dine kunder, står vi klar til at tage en uforpligtende snak med dig om at blive forhandler af Advanced Nutrition Programme.

Indtast dit telefonnummer herunder, så ringer vi dig op.

Enestående kosttilskud til huden

Med de rette kosttilskud, kan din hud
hurtigt forandres til det bedre!